17 Şubat 2013 Pazar

Konser sonrası

Dün akşam Kadıköy Sahne'deydik.

Kadıköy Sahne ilk kez bulunduğumuz bir yer. İlk olarak sahneye kuruluşumuzda neyi nereye koyacağımızı, kimin nerede duracağını bilemedik. Kapılar açılmadan önce son dakikaya kadar sahne içi ve sahne dışı sesin rötuşlarını yapmaya çalıştık.

Ancak daha konserin ilk dakikalarında keyfimizi bulduk. Muhteşem bir izleyici vardı. Orada olup müziği bizden daha çok yaşayan, sesi bizden daha çok çıkan, neredeyse hiç eksilmeden geç saatlere kadar bizimle olan herkese çok teşekkür ederiz.

Kadıköy Sahne'ye gelince, öncelikle çok keyifli bir mekan yaratmışlar. Bu güzel mekanın Kadıköy'e hayırlı olmasını diliyoruz. Bize harika bir ev sahipliği yaptılar, evimize çok mutlu uğurladılar. Kadıköy Sahne yönetimine ve çalışanlarına çok teşekkür ederiz.

Dün gece ilk kez sahneye çıkan talk box'a başarılarının devamını diliyoruz.

Son olarak, gecenin düztabanlığı #1, kırılan pena:

ve düztabanlık #2, bozulan big muff (kendisine acil şifalar dileriz):

Yakında, yine görüşmek üzere!

11 Şubat 2013 Pazartesi

Canlı yayından konsere doğru...


Cuma gecesi NTV Cumartesi programında canlı yayındaydık. Yekta Kopan'a ve tüm NTV Cumartesi ekibine nazik evsahiplikleri dolayısıyla teşekkür ederiz.
Canlı yayın, bizim hiç alışık olmadığımız bir düzen, Santral İstanbul'daki Elektrik Müzesi'nin akustiği de işin içine eklenince biraz zorlandığımızı söylemek gerek. Yine de, "orada ve o anda" olmak hepimiz için güzel bir tecrübe oldu. Yayın sırasında ve sonrasında desteklerini bildiren herkese teşekkürler.

Bu arada, bir süredir unuttuğumuz blogumuzun takipçilerini de 16 Şubat'ta KadıköySahne'ye davet edelim. Cumartesi gecesi 22:30'dan itibaren sahnedeyiz.

Bekleriz.